Δίαιτα και γυμναστική : Ο ισορροπημένος συνδυασμός για να χάσετε βάρος

Αυτό που ίσως έχουμε όλες στο μυαλό μας όταν ξεκινήσουμε μια δίαιτα ή διατροφή για απώλεια βάρους είναι πως ο γενικός κανόνας προστάζει να λαμβάνουμε λιγότερες ποσότητες τροφής ενώ ταυτόχρονα αυξάνουμε τις καύσεις μέσω γυμναστικής ή δραστήριου τρόπου ζωής . Στο σημερινό μας άρθρο θα προσπαθήσουμε να δούμε ε’αν ο κανόνας αυτός αποτελεί πανάκεια η αν υπάρχουν και άλλοι παράμετροι τους οποίου πρέπει να λάβουμε υπόψιν για την επίτευξη της επιθυμητής απώλειας σωματικού βάρους .

Πως να χάσω βάρος με δίαιτα και γυμναστική ; 

Αρχικά θα πρέπει να εμπεδώσετε πως για να χάσετε βάρος θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν καινούριο τρόπο ζωής . Δεν πρέπει για κανένα λόγο να νιώσετε απαγόρευση μέσω της δίαιτας και αγγαρεία μέσω της εκγύμνασης καθώς η ψυχολογία παίζει πρωταρχικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας . Θα πρέπει να πείσετε των εαυτό σας πως ο καινούριος τρόπος ζωής είναι πραγματική σας επιλογή ξεχνώντας τα πρέπει και μη καθώς με διαφορετικό τρόπο οι προσπάθειες σας είναι καταδικασμένες να αποτύχουν . Όλοι και όλες μας θέλουμε να είμαστε υγιείς και με τέλεια σμιλευμένα κορμιά για αυτό θα χρειαστεί να ανασκουμποθούμε και να ξεχάσουμε την δίαιτα της δευτέρας ή την δίαιτα που θα μας κάνει αδύνατες μέσα σε 10 μέρες , καθώς η υγεία και η εμφάνιση δεν είναι κάτι που αποκτάτε σε λίγες μέρες , ούτε όμως και κάτι που παίρνει αναβολή . η Σωστή δίαιτα δεν είναι αυτή που θα σας κάνει να λιμοκτονήσετε για αρκετές μέρες και με΄τα να πέσετε με τ α μούτρα στο φαγητό και η σωστή εκγύμναση δεν είναι αυτή που θα σας εξαντλήσει και θα σας κάνει να βαρεθείτε μετά από λίγο καιρό . Τρέφομαι σωστά δεν σημαίνει λιμοκτονώ και γυμνάζομαι δεν σημαίνει ξεθεώνομαι .  

Ξεκινήστε σταδιακά την καινούρια σας ζωή αρχίζοντας , κόβοντας τις τροφές που γνωρίζετε πως κάνουν κακό στο σώμα σας . Αποφύγετε τις λιπαρές τροφές αντικαθιστώντας τες με τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και μεταλλικά άλατα όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά , αντικαταστήστε επίσης τα κόκκινα κρέατα με άπαχο κρέας , ψάρι και κοτόπουλο . Στην ουσία το θέμα διατροφή είναι πολύ απλό καθώς αρκεί να λαμβάνετε την σωστή τροφή στην σωστή ποσότητα τίποτα περισσότερο , τίποτα λιγότερο . Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία στα γυμναστήρια καθώς για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας αρκεί να αλλάξετε την καθιστική σας ζωή εντάσσοντας σε αυτή διάφορες απλές δραστηριότητες όπως είναι το περπάτημα , το jogging  , η κολύμβηση ίσως ακόμα και λίγη γιόγκα να είναι υπέρ αρκετά . Αν ακολουθήσετε με συνέπεια και ευλάβεια αυτές τι εύκολες και απλές συμβουλές να είστε σίγουρες πως μετά από λίγο διάστημα θα σας γίνουν συνήθεια και τρόπος ζωής καθώς η εικόνα που θα αντικρίσετε στον καθρέπτη σας θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα γεμίζοντας σας με χαρά και αισιοδοξία . 

Μην ξεχάσετε επίσης πως κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστές ανάγκες , μάθετε να ακούτε και να νιώθετε τις ανάγκες του σώματος σας και με τον καιρό θα βρείτε τον χρυσό συνδυασμό  . Τέλος καλό θα ήταν όσοι και όσες από εσάς θέλουν να αρχίσουν μια διατροφή ή και γυμναστική καθώς και όσοι έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μικρό ή μεγάλο να συμβουλεύονται πάντοτε τον θεράπων ιατρό τους . Μοτίβο μας θα είναι δεν στερούμε άλλα ζω την ζωή μου στο έπακρο ! 

Truewoman

Λατρεύω την μόδα και το styling και είμαι κυριολεκτικά εθισμένη στο nail art και σε οτιδήποτε έχει σχέση με παπούτσια . Το Truewoman.gr δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι για να μοιραστώ όλα τα μυστικά της μόδας , των diy , των νυχιών και της γυναικείας ομορφιάς με όλες τις γυναίκες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα .